Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
Alkotások

 Mielőtt végigmennél a listán, kérlek olvasd el ezt a kis bevezetőt! Ide saját alkotásaimat töltöm fel, legyen az novella vagy történet esetleg egyéb finomság! A szereplők a történetekben kitaláltak s olykor eltérhetnek a valóságtól a helyszínek és a városnevek! Az is lehet, hogy egy kitalált városnevet használok. Előfordulhatnak káromkodások és felnőtt tartalmak is! Semmi sincs kizárva. Köszönöm, hogy végigolvastad! Kheyra!

1. A legjobb pasi, akivel csak találkoztam...

 Autumn Frewen egy 21 éves nő, akit nem érdekelnek a kifogások. Mindig tudja, mit szeretne és sosem hagyja magát. Egyedül él, mert a családja kitagadta őt a sok őrültsége miatt, amit 17 éves korától művelt (drogozás, verekedések - megtépte az egyik iskolatársát - és a piálás). Ezeket persze ő nem bánta meg. Mindig a bajt keresi és folyton utazgat. Alkalmi munkákból él és az egyedüli barátja a motorja, aminek nem ártana egy alapos felújítás.
 Egyik városban, valahol New Hempshire-ben találkozik egy sráccal, akinek az igazi nevét nem tudja és aki munkát ajánl neki. Ő elvállalja és innentől kezdve élete kezd megváltozni. De vajon abból az őrült, független és szabadságra vágyó lányból sikerül neki egy kevésbé dilis, megbízható és elég érett nővé fejlődnie? 

 >> Tovább a történethez! <<

2. Versek

Holdfény tánc (Moonlight dance) 
Levél az érzéseimről

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!