Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
Alkotások

 Mielőtt végigmennél a listán, kérlek olvasd el ezt a kis bevezetőt! Ide saját alkotásaimat töltöm fel, legyen az novella vagy történet esetleg egyéb finomság! A szereplők a történetekben kitaláltak s olykor eltérhetnek a valóságtól a helyszínek és a városnevek! Az is lehet, hogy egy kitalált városnevet használok. Előfordulhatnak káromkodások és felnőtt tartalmak is! Semmi sincs kizárva. Köszönöm, hogy végigolvastad! Kheyra!

1. A legjobb pasi, akivel csak találkoztam...

 Autumn Frewen egy 21 éves nő, akit nem érdekelnek a kifogások. Mindig tudja, mit szeretne és sosem hagyja magát. Egyedül él, mert a családja kitagadta őt a sok őrültsége miatt, amit 17 éves korától művelt (drogozás, verekedések - megtépte az egyik iskolatársát - és a piálás). Ezeket persze ő nem bánta meg. Mindig a bajt keresi és folyton utazgat. Alkalmi munkákból él és az egyedüli barátja a motorja, aminek nem ártana egy alapos felújítás.
 Egyik városban, valahol New Hempshire-ben találkozik egy sráccal, akinek az igazi nevét nem tudja és aki munkát ajánl neki. Ő elvállalja és innentől kezdve élete kezd megváltozni. De vajon abból az őrült, független és szabadságra vágyó lányból sikerül neki egy kevésbé dilis, megbízható és elég érett nővé fejlődnie? 

 >> Tovább a történethez! <<

2. Versek

Holdfény tánc (Moonlight dance) 
Levél az érzéseimről

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!