Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
The Noise In My Head

Célkitűzés: Robert Downey Jr. Filmmaraton

Kezdés: Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték

 Nos, mivel kedvet kaptam rá és hát miért is ne tettem volna, elhatároztam, hogy a szünetben és a továbbiakban megnézek 1-1 filmet, amiben Robert Downey Jr. is szerepet kapott. Hogy miért? Új rajongásom témája ez a színész és kíváncsi vagyok mikben játszott és mikben nem. Láttam már tőle egy-két filmet és ezek alapján azt mondanám, igen tehetséges színész. 

Egy kis érdekesség Robert-ről: az apja kábszeres volt, és bevezette őt is a világába még igen fiatalon. Ezt nyilatkozta a színész erről: „Amikor az apám és én együtt drogoztunk olyan volt mintha így próbálta volna kifejezni szeretetét felém, aminek ezt az egyetlen módját ismerte."

SHERLOCK HOLMES 2 - ÁRNYJÁTÉK

 Ez az első film, amit megnéztem annak ellenére is, hogy ez már a 2. része az eredeti filmnek. Lehet, csak én vagyok ilyen, de jó volt így is. 2 órában annyi izgalom volt, ármány és ami még ide illik, hogy már most hiányzik az a környezet, amit teremtett a film. Úgy gondolom, igen jók voltak a rendezők, a producerek és a stáb további tagjai is beleértve a színészeket is. Jól választottak szereplőket. Már néha azt sem tudtam, mi a valóság és mi nem. Mindenkinek ajánlom, aki fáradt és egy jó kis filmre vágyik, egy szórakoztató és izgalmas műalkotásra. :) 

2015.05.01. 21:20, Kheyra Vissza a bloghoz
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!