Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
The Noise In My Head

Ex a láthatáron

Mi lesz még ebből?

 Mindig úgy hittem az életemben nem fognak jelen lenni az exeim. Hogy talán megúszom majd, mert eddig még soha nem történt meg velem és ez olyan jól is ment eddig, de aztán jött a tegnap és a reményeim összedőltek. Anno, nagyjából lassan már egy éve szakítottunk s ő már egyetemre jár én meg hát éltem tovább az életem megemésztve szakításunk. Az idő múlásával megismerkedtem valakivel, akivel még kérdéses a kapcsolatunk és éppen elég voltak a mostani hetek nehézségei, erre meg tegnap rám ír az exem. 
 Fogtam a fejem, most mi lesz? Vajon mit akar tőlem és a többi kérdés meg ami ilyenkor fel szokott jönni. Aztán elkezdtünk beszélgetni - és csodák csodájára egész jól alakult a beszélgetés csak sajnos most kellett rájönnöm, hogy talán még vannak érzéseim iránta. Emlékszem, milyen volt vele és hogy mennyit tudtunk beszélgetni. Nagyjából a zenei ízlésünk is ugyanolyan szóval ez miatt is szerettem vele lenni. Ahogy az emlékek megrohantak (ami még mindig tart), nem tudtam eldönteni, mit akar majd tőlem a továbbiakban no meg hogy írta, hogy élete legjobb 3 hónapja volt (mert nagyjából annyi ideig voltunk együtt). Nem tudtam hova tenni és még nem is akarom. 
 De itt van egy másik srác is, aki tetszik és szeretnék tőle többet is csakhogy kérdéses, hogy alakul kettőnk között. Ő 8 évvel idősebb, de úgy gondolom, az nem számít, a történelem során biztos voltak még így mások is. Na szóval, elhívott moziba ez a srác és én igent mondtam. Nem tudom mi lesz még itt.
 Az érzések kavarognak bennem s olyan, mintha egy szappanopera főhőse lennék, aki nem szeretnék. Nem akarom, hogy az életem hasonlítson a telenovellákra, ahol a főszereplő csajnak 2 pasi közül kelljen választania, mert akkor tuti, hogy abból semmi jó nem sül ki majd. Minden esetre is imádkozom, hogy megoldódjon ez a helyzet. 

2015.05.01. 15:50, Kheyra Vissza a bloghoz
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!