Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
The Noise In My Head

Ex a láthatáron

Mi lesz még ebből?

 Mindig úgy hittem az életemben nem fognak jelen lenni az exeim. Hogy talán megúszom majd, mert eddig még soha nem történt meg velem és ez olyan jól is ment eddig, de aztán jött a tegnap és a reményeim összedőltek. Anno, nagyjából lassan már egy éve szakítottunk s ő már egyetemre jár én meg hát éltem tovább az életem megemésztve szakításunk. Az idő múlásával megismerkedtem valakivel, akivel még kérdéses a kapcsolatunk és éppen elég voltak a mostani hetek nehézségei, erre meg tegnap rám ír az exem. 
 Fogtam a fejem, most mi lesz? Vajon mit akar tőlem és a többi kérdés meg ami ilyenkor fel szokott jönni. Aztán elkezdtünk beszélgetni - és csodák csodájára egész jól alakult a beszélgetés csak sajnos most kellett rájönnöm, hogy talán még vannak érzéseim iránta. Emlékszem, milyen volt vele és hogy mennyit tudtunk beszélgetni. Nagyjából a zenei ízlésünk is ugyanolyan szóval ez miatt is szerettem vele lenni. Ahogy az emlékek megrohantak (ami még mindig tart), nem tudtam eldönteni, mit akar majd tőlem a továbbiakban no meg hogy írta, hogy élete legjobb 3 hónapja volt (mert nagyjából annyi ideig voltunk együtt). Nem tudtam hova tenni és még nem is akarom. 
 De itt van egy másik srác is, aki tetszik és szeretnék tőle többet is csakhogy kérdéses, hogy alakul kettőnk között. Ő 8 évvel idősebb, de úgy gondolom, az nem számít, a történelem során biztos voltak még így mások is. Na szóval, elhívott moziba ez a srác és én igent mondtam. Nem tudom mi lesz még itt.
 Az érzések kavarognak bennem s olyan, mintha egy szappanopera főhőse lennék, aki nem szeretnék. Nem akarom, hogy az életem hasonlítson a telenovellákra, ahol a főszereplő csajnak 2 pasi közül kelljen választania, mert akkor tuti, hogy abból semmi jó nem sül ki majd. Minden esetre is imádkozom, hogy megoldódjon ez a helyzet. 

2015.05.01. 15:50, Kheyra Vissza a bloghoz
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!