Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
The Noise In My Head

Let's get crazy

'Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!

Egy új nap, egy új kinézet!

 Sziasztok! A napjaim egyre kacifántosabbak voltak, fárasztóak illetve túl hosszúak viszont a mai nap egyrészt jó is volt számomra. Hogy miért? Csupán az angol miatt - igen, igen. Elmesélem az elejétől! Múlt héten valamikor írtunk angolból, a függő beszédből (reported speech). Azt hittem, rosszul fog sikerülni, csoda, ha eléri a 3-as szintet. Nem aggódtam túl a dolgot, csak "túléltem" a hetet. Ma a 4. órában angol volt és tanár ki is javította a dolgozatokat. Várom, hogy kikapjam a 3-asom, erre tanár meg megdícsér, azt mondta, hogy meglepődött rajtam. És most jön a meglepő dolog: nem 3-as lett, hanem 5-ös. Mondanom sem kell, mennyire ujjongtam örömömben. Így indult a napom. A kedd szerintem nem lesz ennyire szerencsés ugyanis marketingből írunk majd és remélem magyarból nem feleltet majd tanár, mert nem igen tudok semmit sem.
 Az új kinézet... Hm... Egészen megtetszett ez a színösszeállítás. nem tudok mit mondani róla, egyszerűen lenyűgöző! :) Ti mit szóltok hozzá? :)

2015.04.27. 20:32, Kheyra Vissza a bloghoz
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!