Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
The Noise In My Head

Let's get crazy

'Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!

Egy új nap, egy új kinézet!

 Sziasztok! A napjaim egyre kacifántosabbak voltak, fárasztóak illetve túl hosszúak viszont a mai nap egyrészt jó is volt számomra. Hogy miért? Csupán az angol miatt - igen, igen. Elmesélem az elejétől! Múlt héten valamikor írtunk angolból, a függő beszédből (reported speech). Azt hittem, rosszul fog sikerülni, csoda, ha eléri a 3-as szintet. Nem aggódtam túl a dolgot, csak "túléltem" a hetet. Ma a 4. órában angol volt és tanár ki is javította a dolgozatokat. Várom, hogy kikapjam a 3-asom, erre tanár meg megdícsér, azt mondta, hogy meglepődött rajtam. És most jön a meglepő dolog: nem 3-as lett, hanem 5-ös. Mondanom sem kell, mennyire ujjongtam örömömben. Így indult a napom. A kedd szerintem nem lesz ennyire szerencsés ugyanis marketingből írunk majd és remélem magyarból nem feleltet majd tanár, mert nem igen tudok semmit sem.
 Az új kinézet... Hm... Egészen megtetszett ez a színösszeállítás. nem tudok mit mondani róla, egyszerűen lenyűgöző! :) Ti mit szóltok hozzá? :)

2015.04.27. 20:32, Kheyra Vissza a bloghoz
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!