Életfilozófia

 Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

 
The Noise In My Head

Férfiak, akik bearanyozzák a hétköznapokat!

Avagy a kedvenc színészek, akiket igazán szeretek!

ROBERT DOWNEY JR.

 Miért szeretem és melyik filmjeit kedvelem annyira, hogy 6000x visszanézzem? Nos, talán azért tartozik a kedvenc szereplőim közé, mert hát filmjeiben (amiket láttam tőle), olyan humorosnak tűnt számomra és egyáltalán nem tartozik azok közé a színészek/hírességek közé, akiket az arcuk miatt kedvelnek. Jóllehet, szerintem egészen helyes (sajnos rossz helyen és rosszkor születtem hozzá :3 de hát ez van :) ), de kedvenceim közé manapság a színészek alakításait is nézem. Kedvenc filmjeim egy részében ő játssza a főszerepet: Vasember 1-3, Sherlock Holmes, Bosszúállók. Kell még ragoznom? :)

JOHNY DEPP

 Igen, igen. A kedvenceim közé tartozik ez a bohókás kalóz is, aki valami miatt a szívem közepébe ette be magát. Ő is azok közé a színészek közé tartozik, akik szerintem nem csak hogy jól játszanak, de azért az őrült szerepeikben is utánozhatatlanok. A Karib-tenger kalózai c. filmek elsődleges kedvenceim között van, továbbá érdemes megemlítenem Az olló kezű Edward-ot, a Magányos lovas-t és a Transzcendens-t is, ami szerintem nem az akció dús jelenetektől a legjobb hanem attól, hogy az embert elgondolkodtatja a gondolat, hogy milyen lenne "feltámadni porainkból" és hogy milyen lehetőségeink is lehetnének, ha az egész film igaz lenne.

 BRAD PITT

 Sokak kedvence rám is igen nagy hatással van. Nem is tudom, melyik filmjét láttam először, de már akkor is megtetszett. És erre honnan emlékezek, ha a film címére nem is? Valahol úgy hallottam, hogy a benyomások, érzések tovább bennünk maradnak és hát nálam ez fokozottan igaz. Brad egy olyan személy számomra, akit soha nem unnék meg. Az Interjú a vámpírral c. filmjében is elképesztően alakított, jól beleélte magát a szerepébe és bárki bármit mondjon, ő igenis egy kiváló színész. "Szerelem volt első látásra" - ha valaki azt mondaná nekem, hogy ez nem igaz, erősen vitatkoznék vele. :)

CHRIS HEMSWORTH

 Őt is a kedvencemnek tartom, ha másért nem is, A hajsza a győzelemért c. film miatt már megérte ide sorolni őt is. Jó, ez nem teljesen igaz, mert a Thor-ban már előzőleg is láttam és megtetszett, de az először említett filmben annyira jól alakította James Hunter szerepét, jól beleélte magát a karakterbe, hogy már nem tudok rá máshogy gondolni. Mindezek mellett eldönteni sem tudom, hogy inkább jóképű, jó színész esetleg mind a kettő együttesen.

2015.04.27. 21:43, Kheyra Vissza a bloghoz
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!